Appartement met prive zwembad op Mauritius

Een privé zwembad bij uw appartement, dat was tot voor kort voorbehouden aan de happy few die een penthouse kochten op bijvoorbeeld Mauritius. Vanaf de bovenste etage geniet u immers onder de sterrenhemel optimaal van een infinity pool zwembad terwijl u ver weg kijkt over de Indische oceaan.

Maar voor wie geen penthouse wil kopen maar wel een heerlijk appartement met voldoende slaapkamers, is er nu de mogelijkheid om een appartement met infinity pool te kopen. Een beperkt aantal appartementen op de 1e verdieping is hiervoor geschikt, maar het resultaat is een zwembad van 5 x 3 meter met overloop zodat er niets van uw uitzicht verloren gaat. De prijs is alleszins betaalbaar; 880.000 euro voor 200 m2 woonoppervlak, een terras van 65 m2 en een zwembad van 18m2 en drie zeer ruime slaapkamers..

Wilt u dit gebruiken voor uw vakanties of wilt u dit appartement verhuren? Uiteraard zijn de huuropbrengsten dan ook iets hoger. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op via info@nieuwbouwmauritius.nl

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *