Emirates breidt uit op Mauritius

Luchtvaartmaatschappij Emirates heeft zijn steun aan Mauritius en de Seychellen hernieuwd door een Memorandum of Understanding, MoU, uit te breiden, waarin gemeenschappelijke activiteiten worden uiteengezet om de twee landen te promoten. H.H. Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Chairman en Chief Executive, Emirates Airline and Group ontmoette een delegatie op hoog niveau van de twee landen op de Arabische reismarkt, 2019.

Een MoU werd ondertekend door Orhan Abbas, Senior Vice President van Emirates, Commercial Operations for Africa en Sherin Francis, Chief Executive Officer van de Tourism Board van de Seychellen, en Arvind Bundhun, directeur van de Mauritius Tourism Promotion Authority, in aanwezigheid van de Didier Dogley en Anil Kumar Gayan, respectievelijk de ministers van Toerisme van de Seychellen en Mauritius.

“We hebben lange en vruchtbare partnerschappen met zowel Mauritius als de Seychellen gehad en hebben een actieve rol gespeeld in het stimuleren van de toeristenindustrie van de eilandnaties.” Onze toewijding aan deze bestemmingen en het partnerschap dat met de respectieve overheidsinstanties is gesmeed, hebben grote successen gekend, “zei Orhan Abbas, Senior Vice President Commercial Operations, Afrika.

“De verlenging van onze overeenkomsten ondersteunt ons vertrouwen dat de groei van het toerisme naar zowel Mauritius als de Seychellen verder kan worden ontwikkeld en we blijven ervan overtuigd dat we deze aantallen zullen blijven zien groeien,” voegde hij eraan toe.

“De ondertekening van dit memorandum met Emirates bevestigt ​​de langdurige sterke relatie, ontwikkeld over een decennium, tussen de regering van de Seychellen en de leiding van deze wereldwijde luchtvaartmaatschappij .We waarderen de diensten die Emirates aan de Seychellen en zijn toerisme, we kijken uit naar een verdere verdieping van deze relatie naar onze wederzijdse voordelen, “zei Didier Dogley, minister van Toerisme, Burgerluchtvaart, Havens en Marine van de Seychellen.

“Ik ben blij dat we dit Memorandum of Understanding met Emirates vernieuwen, omdat dit de basis is waarop we een zeer sterk partnerschap hebben opgebouwd. We hebben dezelfde visie en delen dezelfde visie met betrekking tot het ontwikkelen van een wederzijds voordelige strategie. Wij kijken ernaar uit om met Emirates samen te werken in dezelfde vriendelijke geest die oorspronkelijk het MoU inspireerd ” verklaarde Anil Kumar Gayan, minister van Toerisme van Mauritius.

In 2018 bezochten 361.844 toeristen de Seychellen en Mauritius verwelkomde 1.399.408 toeristen. De belangrijkste markten van de bestemmingen zijn Frankrijk, het VK, Duitsland, India, Italië, China, de Russische Federatie en de Verenigde Arabische Emiraten.

De overeenkomst omvat marketingactiviteiten zoals het bijwonen van toeristische beurzen en beurzen, handelsinspiratie-excursies, productpresentaties en workshops, onder andere gezamenlijk uitgevoerd door Emirates en de Tourism Boards.

Emirates startte in september 2002 met vluchten naar Mauritius met drie wekelijkse vluchten. De dagelijkse A380-service werd gelanceerd in december 2013, terwijl de dubbele dagelijkse dienst werd geïntroduceerd in oktober 2014, na een sterke vraag naar Emirates ‘ vlagschip op deze route.

Emirates heeft een vloot van 271 vliegtuigen en vliegt naar 158 bestemmingen in 86 landen en gebieden verspreid over zes continenten.

https://www.emirates247.com/business/emirates-renews-commitment-to-mauritius-and-seychelles-2019-04-30-1.683300
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *