Meer dan alleen mooi weer op Mauritius


Investeren in onroerend goed op Mauritius heeft vele voordelen. U bevindt zich immers in het Paradijs voor gevorderden dat ook nog eens een extra aantrekkelijk belastingklimaat kent.

Zomaar wat algemene woon- en vestigingsregels die Mauritius extra aantrekkelijk maken:

Verblijfsvergunning
Als u investeert in een woning met een waarde boven de 500.000 dollar en het project voldoet aan de voorwaarden van de EDB ((Economic Development Board) zoals Legend Hill, dan wordt u door de overheid gezien als een Mauritiaanse inwoner. U koopt als het ware een verblijfsvergunning. Bent u bovendien meer dan 183 dagen per jaar op Mauritius, dan wordt u gezien als belastingplichtig voor uw inkomen op Mauritius. En dat kan interessant zijn: inkomstenbelasting is hier een stuk zonniger dan elders. 

Geen succesierechten
U betaalt geen erfbelasting; er zijn geen successierechten op Mauritius. Er is ook geen woonbelasting of andersoortige belasting. De enige belasting die u betaalt bij aankoop is 5% van de aankoopprijs.

Gezonde zorg
Het Franse zorgsysteem en de hoge kwaliteit van ziekenhuizen en personeel is ook op Mauritius aanwezig. Er zijn 5 grote openbare ziekenhuizen plus een netwerk aan privé klinieken, tandheelkundige praktijken en cardiologische centra, allen uitgerust conform de Franse hoge normen.

Meer informatie over het leven op Mauritius, als investeerder of als bewoner vindt u in de brochure die u hier kunt downloaden.

Als u belangstelling heeft om te investeren op Mauritius, neem dan contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en kunnen voor u de reservering maken, ter plaatse de rondleiding organiseren en u, op basis van beschikbaarheid, een hotelovernachting aanbieden in de buurt van uw woning in aanbouw. Mail naar info@nieuwbouwmauritius.nl of bel Ab Kuijer in Frankrijk 0033770186203.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *