Na 1710, Nederlanders weer ‘back in business’ op Mauritius

Luxe nieuwbouw villa kopen Mauritius

Persbericht, 13 februari 2019

Nederlands vastgoed consultancy verwerft verkooplicentie voor exclusieve nieuwbouw op Mauritius

Mauritius is de ultieme tropische verrassing in de Indische oceaan en populair bij toeristen uit Europa, Azië en het Midden-Oosten. Wie strand, zon en luxe zoekt, kan op veel eilanden in de wereld terecht, maar Mauritius biedt meer dan zon en zee; de jet-set noemt dit eiland dan ook ‘Het Paradijs voor Gevorderden’. Op deze locatie wordt een bijzonder project gerealiseerd met zeer luxe nieuwbouw woningen. En Mauritius staat garant voor gunstige investeringsvoorwaarden en aantrekkelijke belastingtarieven.

Tropical Saint Tropez

Naast de overweldigende natuur in de binnenlanden en om het eiland heen, biedt Mauritius het hele jaar door vertier met golf, tennis, wandelpaden, watersport, exclusieve nachtclubs en gastronomische restaurants in plaatsen als La Grande Baie, Pamplemousse en de hoofdstad Port Louis. Het is de levensstijl van Saint Tropez in optima forma!

De groei van het toerisme op Mauritius is indrukwekkend; van 10.000 vakantiegangers per jaar in de jaren ’70 tot 1,5 miljoen toeristen in 2017! Deze groei vereist dat er veel wordt geïnvesteerd in kwalitatieve hotelaccommodatie. De Democratische Republiek Mauritius is daarom zorgvuldig met de keuze van nieuwbouwprojecten: het originele karakter van het eiland mag nooit verloren gaan voor lelijke hoogbouw.

Schitterende nieuwbouw op Mauritius

Dit zeer luxe nieuwbouwproject wordt door een van de beste projectontwikkelaars uit Frankrijk gerealiseerd. Het ‘Legend Hill’ resort biedt uitzicht op de Mourne (beschermd als Unesco werelderfgoed) en ligt op de mooiste plek van het eiland: ’La Tourelle’. Aan de lagune komen 52 woningen in een beveiligd 5 sterren resort; 23 villa’s, 25 appartementen en 4 penthouses met een adembenemend uitzicht. In het resort bevindt zich een clubhuis, een conciërge balie die 7 dagen per week beschikbaar is, een gastronomisch restaurant met signatuur van sterren chef Arnaud Faye (welbekend van zijn 2 Michelin sterren restaurant Chèvre d’Or in Eze, Côte d’Azur), een smart casual restaurant aan het zwembad, een cocktailbar, een 200 m2 fitnessclub, een heerlijke sparuimte van het gerenommeerde Franse merk “Salin de Biosel” met behandelkamers en een yoga en pilates ruimte.

Villa, penthouse of appartement, allen met het mooiste zeezicht

Er zijn 23 villa’s met eigen infinity pool, 25 appartementen met gedeeld zwembad van 250 m2 en 4 penthouses met privé zwembad op het dak beschikbaar voor verkoop. De drie grootste villa’s hebben een XL privé zwembad in perfecte harmonie met de ongerepte natuur en de lagune. Het interieur is op ongekend hoog niveau qua afwerking met grote woonkamers, een open keuken, vier slaapkamers met eigen badkamers in een strakke vormgeving die perfect past in de Mauritiaanse omgeving. De appartementen met penthouses met grote balkons en terrassen zijn van het niveau ‘Boutique Hotel’ en ademen absolute rust uit omgeven door een serene en groene vegetatie.

Prijs-indicatie

Appartement 130 m2 met 80 m2 terras                   805.000 euro
Penthouse 228 m2 met 202 m2 terras                 2.390.000 euro
Villa 314 m2 met 254 m2 terras                            3.150.000 euro

Rendement op uw investering

In plaats van uw spaargeld op de bank te laten staan, kunt u uw appartement of villa ook laten verhuren. Informeer naar de mogelijkheden van verhuurmanagement met een jaarlijks rendement op uw investering tussen 4 tot 5 %! 

Meer informatie over Mauritius


Nieuwbouw op Mauritius maakt sinds 1 januari 2019 deel uit van de internationale onroerend goed portefeuille van Ab en Jolanda Kuijer. Met ‘Wonen aan de Cote d’Azur’ adviseren Ab en Jo sinds 2006 Nederlandse en Vlaamse kopers bij de aankoop van hun onroerend goed in Zuid-Frankrijk. Met Nieuwbouw op Mauritius haken zij in op de internationale ontwikkeling waarin mensen wereldwijd de beste kwaliteit en rendement voor hun spaargeld zoeken. www.nieuwbouwmauritius.nl

 Vluchten naar Mauritius

Vanuit Brussel of Amsterdam kunt u naar Mauritius vliegen met o.a. Air Mauritius, AirFrance, Emirates, EuroWings, KLM, Kenya Airways, China Eastern, British Airways, Singapore Airlines en Lufthansa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *