Welkom in het Paradijs voor gevorderden

Nieuwbouw op Mauritius is het beste van twee werelden. Met aan de ene kant de Westerse expertise en hoge kwaliteit van bouwtechniek en materiaalkeuze. En aan de andere kant de inbreng van de ‘couleur locale’ uit India en Azië wat terug te vinden is in het gebruik van veel hout en verfijnde details die uw woning Westers én Mauritiaans maken.

Mauritius villa, penthouse of appartement, allen met het mooiste zeezicht

Wij bieden verschillende woningen aan, in zowel het Noorden als het Zuiden van het eiland. In het Zuiden hebben we 23 villa’s en 25 appartementen te koop. De drie grootste villa’s hebben een privé zwembad in perfecte harmonie met de ongerepte natuur en de lagune. Vanaf uw terras en zwembad heeft u een magnifiek uitzicht. Het interieur is op ongekend hoog niveau qua inrichting en afwerking met grote zonnige woonkamers, een open keuken, vier slaapkamers met eigen badkamers in een strakke vormgeving die perfect past in de Mauritiaanse omgeving. De appartementen met penthouses met grote balkons en terrassen en zijn van het niveau ‘Boutique Hotel’. Op welke etage u ook van het uitzicht geniet; de omgeving is sereen door de groene vegeatie.

In het Noorden bieden we nog enkele villa’s aan in een resort dat in 2017 is open gegaan. Voor de eigenaren van de villa’s en suites is inmiddels een aantrekkelijk verhuur rendement opgebouwd van 3 tot 4 % op de investering.