Grand Bay villa in luxe resort met gegarandeerde verhuur opbrengst

Dit zeer luxe resort met concierge service vindt u in het Noorden, op 550 meter van het strand van Grand Gaube, in het noorden van het eiland Mauritius. Op slechts tien minuten van de Grand Bay of wel Grande Baie. Grand Bay, (of Grand Baie) is een dorp aan de kust met groot toeristisch strand in de wijk Rivière du Rempart in het noorden van Mauritius. Grand Bay werd eens door de Nederlanders in de 17e eeuw door de Nederlanders ‘De Bogt Zonder Eyndt’ genoemd en tijdens een bezoek aan het dorp is het gemakkelijk te begrijpen waarom. Tegenwoordig is de badplaats Grand Bay de meest populaire vakantiebestemming op Mauritius.

Grand Bay Mauritius

Deze nieuwe villa is gebouwd met een uniek concept: een luxe resort, genesteld in het hart van een beveiligd domein met conciërge en 5 sterren hoteldiensten. het resort ligt op een oppervlakte van 2,2 hectare vol tropische tuinen en groene landschappen om privacy en ruimte te garanderen. Het resort is volledig omheind en beveiligd en telt: 14 luxe villa’s met 3 en 4 slaapkamers met een eigen tuin en zwembad, 12 luxe appartementen met tuin of terras en 3 uitzonderlijke penthouses met zwembad op het dak en uitzicht op zee.

Grand Bay villa in luxe resort met gegarandeerde verhuur opbrengst

Duplex villa Grand Bay te koop

Uw nieuwe villa op Mauritius ligt dicht bij vele recreatieve activiteiten en biedt persoonlijke service dankzij de conciërgeservice en alle diensten van het 5-sterrenhotel. De opzet van de villa is ruim, met een duplex gedeelte zodat u een speels totaal heeft.

De villa heeft een totaal oppervlak van maar liefst 354 vierkante meter en is een ideale investering. Als u gebruik wenstte maken van het verhuurpakket, dan wordt de villa compleet ingericht; van gordijnen tot banken tot keuken en buiten tuinmeubilair. Het resort verhuurt de villa dan voor u wanneer u zelf niet aanwezig bent. Dit levert een netto rendement op van 3-4% op uw investering. Waar vindt u dat nog?

Grand Bay villa in luxe resort met gegarandeerde verhuur opbrengst

Compleet ingericht

U kunt de villa ook zonder verhuurservice aankopen, in dat geval betaalt u 1.240.000 euro. Wilt u gebruikmaken van de verhuurservice en uw villa door een Franse interieurarchitect laten inrichten, dan betaalt u slechts 59.000 euro voor de complete inrichting.

Grand Bay villa in luxe resort met gegarandeerde verhuur opbrengst

Altijd vakantie op Grand Bay Mauritius

Grand Bay dankt zijn populariteit aan de betoverende kwaliteit van zijn smaragdgroene wateren en aan zijn levendigheid overdag en ‘s nachts. Het biedt faciliteiten om veilig te zwemmen, zeilen, windsurfen en waterskiën. The Grand Bay is het startpunt voor diepzee vis tochten en voor excursies naar de eilanden in het noorden van Mauritius: Gunners ‘Quoin, Flat Island, Round Island, en Serpent Island. Grand Bay en zijn omgeving biedt een ruime keuze aan mode- en handwerkwinkels, hotels en restaurants. Je vindt in de traditionele lokale winkels van Grand Bay, sommige bijna 50 jaar lang, naast moderne winkelcentra en wereldwijde merkenwinkels. Gezien de verscheidenheid aan winkels en winkelcomplexen, is Grand Bay zeker een topwinkelbestemming voor kleding, sieraden, textiel en voor souvenirs.

Grand Bay villa in luxe resort met gegarandeerde verhuur opbrengst

Informeer naar de beschikbaarheid van een villa in dit luxe resort. Vraag om meer informatie via deze link.