Nieuwbouw villa Mauritius 3 slaapkamers 762.500 euro

Net voor de Kerst kunt u nog een tropische verrassing onder de boom leggen: een nieuwe duplex villa met drie slaapkamers en 152 m2 woonoppervlak op het zonovergoten eiland Mauritius in de Indische oceaan. U beschikt over een eigen tuin met zwembad en een heerlijk lounge/poolhouse. De prijs is 762.500 euro.

Nieuwe villa kopen op tropisch eiland Mauritius

Een unieke kans om een nieuwe villa te kopen op het tropische eiland Mauritius in een luxe 5 sterren resort met concierge service. Het resort ligt in het Zuid Westen van Mauritius, vlakbij het witte zandstrand Plage de la Preneuse, de Golfbaan Tamarin en het Ruisseau Créole centrum met restaurants, café’s en gezellige winkels.

Rendement op verhuur

De duplex villa op Mauritius is behalve een heerlijke plek om te genieten ook de ideale investering voor uw spaargeld; u kunt de villa laten verhuren en profiteren van een gezond rendement. Uiteraard geeft u ieder jaar aan wanneer u zelf van de villa gebruik wilt maken.

Over Mauritius

Mauritius heeft 1,3 miljoen inwoners die vrijwel allemaal Engels en Frans spreken. U geniet van 312 dagen zon per jaar met een temperatuur tussen 25 en 32 graden van oktober tot mei. De temperatuur van het zeewater is gemiddeld 26 graden;-) Verder staat Mauritius voor onbezorgd genieten met een Europese infrastructuur met privé-klinieken, duikscholen, golfbanen en luxe winkelcentra en toprestaurants.

De brochure met foto’s en plattegronden voor deze duplex villa voor 762.500 euro met eigen zwembad, tuin en poolhouse sturen wij u graag toe via deze link.

Komt u ook naar Mauritius?
Gaat u Mauritius bezoeken, laat het ons vooraf weten. Wij kunnen u – in overleg – een aantal gratis overnachtingen aanbieden. Op die manier profiteert u maximaal van onze Hollandse service in het buitenland!

Dit glinsterende eiland in de Indische Oceaan is uniek door de vredige ambiance, de meertaligheid en het internationale aanzien. Of u nu hier bent voor het eten, de stranden, de watersport of de natuur, Mauritius biedt het allemaal met een onberispelijke service.

U kunt ons zeven dagen per week bereiken via info@nieuwbouwmauritius.nl of via WhatsApp +33770186203. Begint Mauritius te leven als interessante investering buiten Europa? Download dan hier de lifestyle brochure.

Vluchten naar Mauritius
Vanuit Brussel of Amsterdam vliegt u naar Mauritius met o.a. Air Mauritius, AirFrance, Emirates, EuroWings, KLM, Kenya Airways, China Eastern, British Airways, Singapore Airlines en Lufthansa.

Mauritius lijkt misschien ver weg, maar met onze Nederlandse begeleiding via het hoofdkantoor in Sainte Maxime is uw aankoop en de service in goede handen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *