Gelegen op een paar minuten van Grand Baie op het eiland Mauritius, de meest populaire badplaats van het eiland, bieden wij u een mooie nieuwe villa of appartement op een uitzonderlijke locatie dicht bij het strand. Laat de magie van de plek u verleiden met de zoetheid van het leven en de rust. Een uitzonderlijke leefomgeving, gevestigd op een oppervlakte van 2,2 hectare, 550 m van het strand, is het luxe resort gevuld met tropische tuinen en weelderige groene landschappen om privacy en ruimte voor iedereen te garanderen.

Nieuwe villa of appartement in luxe resort Mauritius Grand Baie

Het resort is volledig omsloten en beveiligd en heeft 14 luxe villa’s met zwembaden, 12 prestigieuze appartementen en 3 exclusieve penthouses met een zwembad op het dak met panoramisch uitzicht op Coin de Mire, Ile d’Ambre en Ile Ronde, met conciërge en clubhuis. U zult genieten van het zijn op het eiland Mauritius in de Indische Oceaan, leven in een slimme mix van hedendaagse architectuur en een authentieke woonsfeer in het noorden van het eiland.

Prijzen nieuwbouw Mauritius Grand Baie

Appartement 21, eerste verdieping. Woonoppervlak 137 m2, drie suites, terras 36 m2. Prijs 635.000 euro volledig gemeubileerd. Incl 1 parkeerplaats

Appartement 23 eerste verdieping. Woonoppervlak 176 m2, twee suites, terras 39 m2. Prijs 690.000 euro volledig gemeubileerd. Incl 2 parkeerplaatsen

Villa # 3 – 4 suites. Woonoppervlak 240 m2. Terras 66 m2. Tuin 1014 m2 met privé zwembad. 1.285.000 euro

Villa # 13 – 4 suites. Woonoppervlak 245 m2. Terras 78 m2. Tuin 1023 m2 met privé zwembad. 1.380.100 euro

Een heerlijk leven buiten Europa

Wie op zoek is naar tropische stranden, zee, zon en luxe verwennerij kan vele eilanden in de wereld bezoeken. Mauritius biedt u meer dan alleen zon en zee. Deskundigen van zonnige vakanties naar verre oorden noemen dit eiland ‘The Advanced Paradise’.

Het tropische eiland Mauritius

Wie verder buiten Europa vliegt, op zoek naar een zonnig tweede huis, kan niet om het eiland Mauritius heen. Dit is echt het paradijs; een zonnige bestemming en een interessante investering qua rendement en fiscaliteit. Naast watersport biedt het eiland vele attracties en activiteiten zoals het Nationaal Park, vele gezellige dorpjes, de beste restaurants met Franse chef-koks, hippe nachtclubs, gezellige markten en onbewoonde eilandjes voor de kust. Mauritius is de perfecte locatie als vakantiebestemming, maar ook als investering in onroerend goed of wie weet, als locatie voor uw internationale bedrijf.

Nieuwbouw in een resort op Mauritius

Mauritius is een zonnige en onafhankelijke democratische republiek midden in de Indische Oceaan en precies tussen de opkomende markten van Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Ook interessant voor ondernemers om zich hier te vestigen. Ontdek ons ​​aanbod van nieuwbouw villa’s en appartementen in Mauritius en vraag de brochure aan van exclusieve nieuwbouwprojecten op Mauritius.